10 причин “За”
на користь
китайських запчастин.

10 причин “За” на користь китайських запчастин.

Одним з найбільш важливих вузлів більшості сучасних автомобілів є турбокомпресор. Його довговічність і працездатність залежить від трьох основних чинників: своєчасне технічне обслуговування, правильна експлуатація та якість деталей.

Як правило, турбіна звертає на себе увагу в середньому після 150 000 км пробігу на бензинових двигунах і 200 000 – на дизельних. Враховуючи те, що відновлення деталей турбіни – досить складний процес, що вимагає майстерності фахівця з ремонту, наявності сучасного обладнання та інструменту, то, найчастіше, з цим виникають певні проблеми. Тому, серед автолюбителів, які стикалися з ремонтом турбіни, поширена думка, про те, що надійніше встановити оригінальні запчастини. При цьому багато хто забуває, що більшість виробничих потужностей світових гігантів розміщується в країнах південно-східної Азії.

До недавнього часу «турбінщікі» з побоюванням ставилися до запчастинах для ремонту турбін китайського виробництва. Але сьогодні все змінилося. «Китай від Китаю відрізняється» – кажуть вони. Насправді левову частку ринку автозапчастин в Україні займає продукція китайських виробників, а це близько 90%! Майстри з досвідом рекомендують встановлювати на турбіни картриджі китайського бренду «E&E Turbo», офіційним дистриб’ютором якого в Україні є наша компанія.

Виробнича компанія «E&E Turbo» присутня на ринку з 2002 року і спеціалізується на виробництві турбін і комплектуючих до них (картриджі, ротори, колеса компресора, підшипники, корпусні деталі, ущільнювальні кільця і ​​т.д.) . Компанія володіє величезними потужностями і сучасним промисловим обладнанням, що дозволяє щорічно випускати з конвеєра більше 400 000 деталей в асортименті понад 6 тисяч найменувань. 80% всієї продукції експортується в країни Європейського Союзу, США, де діють жорсткі вимоги, що гарантує високу якість запасних частин.

10 причин придбати картридж «E&E Turbo»:

  1. Висока якість і точність виготовлення.
  2. Багатоступенева система контролю якості вироблених деталей.
  3. Постійне вдосконалення виробничого обладнання та роботизація технологічного процесу.
  4. Повна відповідність з типорозмірами оригінальних запчастин для турбін, встановлених на популярні моделі авто.
  5. Виключається ймовірність браку і дефектів, так як продукція компанія має сертифікати якості по ISO9001. 6
  6. Для виробництва деталей і комплектуючих застосовується тільки сертифіковані матеріали, відповідні технічної документації оригінальних запчастин.
  7. Турбіна, відремонтована з використанням запчастин від «E&E Turbo» гарантовано прослужить заявлений виробником автомобіля період експлуатації, при дотриманні правил користування і справності систем двигуна і автомобіля в цілому.
  8. Картриджі «E&E Turbo» зарекомендували себе, як надійні деталі серед автолюбителів по всьому світу.
  9. Фахівці станцій технічного обслуговування з задоволенням працюють з турбокомпресорами «E&E Turbo» і вважають їх гідною заміною дорогим аналогам.
  10. Вартість китайських запасних частин істотно нижче, ніж ціна на оригінальні комплектуючі, але при цьому за експлуатаційними характеристиками практично нічим не поступаються. Більш того, необхідно відзначити, що всі левова частка оригінальних запчастин також виробляються в КНР.

Найбільші світові виробники оригінальних турбокомпресорів, а саме – BorgWarner, Garrett, Holset, Mellet та інші мають виробничі потужності в КНР.

BorgWarner виробляє турбокомпресори для популярних в Європі марок легкових авто, таких як Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, BMW, Opel, Renault, Peugeot, Citroen та ін. При цьому BorgWarner володіє заводами в восьми містах Китаю – Пекіні, Шанхаї, Даляні, Цзіньжоу , Нінбо, Ухані, Тайцане і Тяньзіне.

Holset Turbochargers є частиною корпорації Сummins. Основною спеціалізацією компанії є турбокомпресори для спецтехніки і різноманітних моделей вантажівок – DAF, MAN, Iveco, Scania, Volvo, Foton і ін. Також має кілька заводів в Китаї – Пекіні, Ухані, Санцзяне та інших. Окремо варто відзначити той факт, що компанія почала розміщувати виробничі потужності в Китаї більше 20 років тому.

Garrett Honeywell випускає широкий спектр турбокомпресорів для авто, як в Америці так і в Європі. Їх турбокомпресори можна зустріти на популярних автомобілях марки Ford, Land Rover, Chrysler, Alfa Romeo, Volvo, Mercedes-Benz, Nissan, Fiat а також на сільськогосподарської та будівельної техніки від Perkins, John Deere, JCB. У Китаї компанія Garrett має два великих виробничих центра – в Ухані і Шанхаї.

Сподіваємося, що цією статтею, ми розвіяли всі міфи й упередження з приводу автозапчастин з Китаю. То чи є сенс платити більше?