TTM – Automotive Technology
Fair 2018

Кілька тижнів тому керівництво компанії «Turbo AM», а також наш партнер з компанії «Centr Turbin» відвідали міжнародну спеціалізовану виставку TTM – Automotive Technology Fair 2018. Виставка проходила в польському місті Познань і зібрала близько 300 компаній з усього світу. Крім різноманітних автомобілів на стендах можна було знайти всілякі автодеталі, електроніку і електронні системи для авто, а також аксесуари на будь-який смак. Не менш цікавими виявилися стенди присвячені ремонту та обслуговування авто, менеджменту автопідприємств і багато чому іншому.

В цілому за час відвідування виставки наші представники встигли:

  • Оцінити балансувальне обладнання від компаній Cimat і Schenk.
  • Вибрати мийне піскоструйне обладнання новітніх поколінь для сервісних робіт.
  • Провести зустріч з англійськими партнерами з компанії Turbo Technics. Були проведені переговори з приводу спільної участі в майбутній виставці Automehanika 2018, яка планується в Москві.
  • Вразитися сучасними моделями крутих мотоциклів, які були там представлені.

Взагалі на виставці ТТM – Automotive Technology Fair 2018 був зроблений акцент на наступних моментах

  • Відкритість польської сторони до інновацій. Співпраця автомобільних компаній-виробників і наукових центрів розробок дозволить створити перспективи для пошуку дешевого і доступного виду палива.
  • До 2025 року планується ввести в експлуатацію понад мільйон електричних автомобілів по дорогах.
  • ТТM – Automotive Technology Fair 2018 стала ярмарком молодих професіоналів. Таланти автомобільної галузі з усього світу приїхали для впровадження своїх знань на практиці.
  • Було проведено фінал 7-го Національного чемпіонату з технічного обслуговування автомобілів, організований V8 TEAM, Cooperatio Foundation і MTP, в супроводі 4-го Національного турніру молодих художників кузова Академії NOVOL.

Наша компанія зацікавлена ​​в розширенні власних кордонів, тому ми ведемо постійний пошук нових рішень для поповнення асортиментної бази і запровадження нововведень за останнім словом техніки. Автомобільна промисловість розвивається з величезною швидкістю, а так як ми безпосередньо пов’язані з виробництвом і реалізацією запчастин – ця виставка стала для нас обов’язковою до відвідування.

Ярмарок дозволив нашій команді знайти вигідні пропозиції, які безумовно будуть цікаві Вам, наші дорогі клієнти. Поповнення асортименту у відповідності з поточними тенденціями на ринку – наша стратегія на найближчий час.