І знову велике
оновлення асортименту

Шановні друзі, наше підприємство з радістю оголошує про надходження цілого ряду товарів в каталог магазину TurboAM. Тепер для Вас доступний широкий спектр популярних позицій запчастин:

  • 15 нових найменувань картриджів для турбокомпресора. Корпуси підшипників в зборі незамінні для ремонту турбокомпресора. Ви гарантовано скорочуєте витрати і зусилля на ремонт вашого технічного засобу.
  • 10 нових найменувань роторів. Одна з ключових деталей турбокомпресора, від якості якої залежить термін роботи турбіни. Наше підприємство продає запчастини з оригінальними розмірами, тим самим гарантуючи довговічність турбіни.
  • 11 нових моделей коліс компресора всіляких розмірів для різноманітних моделей турбокомпресорів.
  • Актуатори та упорні підшипники, такі необхідні при ремонті обладнання.
  • Ремкомплекти.

Окремо хотілося б акцентувати увагу на одну дуже цікаву новинку нашого каталогу, а саме – ремкомплект. Тепер Вам не треба довго і болісно підбирати необхідний упорний підшипник, газомасляне ущільнення і різноманітні кільця. Все що від Вас потрібно, це знати модель турбіни – а наші менеджери допоможуть підібрати Вам необхідний ремкомплект. Крім вищезазначених деталей в ремкомплект включені всі необхідні гумки, гайки, радіальні підшипники та інше.

Все це, а також багато іншого вже сьогодні присутньo в нашому асортименті за доступною ціною. Наша компанія активно займається поставками затребуваних на ринку запчастин, тому стежте за нашими оновленнями.

Традиційно ознайомитися з представленими новинками Ви можете в розділі “Каталог” на нашому сайті.