Наші хлопці
в Великобританії

Прогрес, як відомо, не стоїть на місці, а якісний ремонт турбокомпресорів вимагає сучасного обладнання. Саме тому наші співробітники були відряджені до Великої Британії з метою придбання нового пристрою у компанії Turbo Technics. Пристрій з дивною назвою VSFR (Vibration sorting and flow rig) призначений для балансування картриджів турбіни та налаштування соплових апаратів. Ось така корисна штука для діагностування турбін, як то кажуть, два в одному.

Що стосується Великобританії, то тут все як і очікувалося – м’який, хоч і трохи дощовий клімат, розвинена інфраструктура та якісні дороги. І все це глибоко в провінції – про графство Нортгемптоншир, розташоване на північ від Лондона, думаю, мало хто чув. Деякий дискомфорт доставив незвичний лівосторонній рух, в іншому ж Англія приємно порадувала: і люди гарні, і пиво смачне.

Колектив компанії Turbo Technics зустрів наших співробітників щиро та радісно, провівши інструктаж по використанню VSFR та влаштувавши екскурсію по підприємству. Загалом мандрівка вийшла цікавою, а про новий пристрій, званий по-простому “розгінний стенд”, ми розповімо наступного разу.